STIRI

ANTONIA începe petrecerea cu “Late Night Feelings”

todayMay 31, 2023 11 1

Background
share close

Vara este aproape aici, iar petrecerile vor contura o atmosferă de neuitat, atunci când sunt însoțite de muzică bună. Antonia prezintă “Late Night Feelings”, o piesă de dans, cu un tempo alert, însoțită de un videoclip colorat, fun și dinamic.

Piesa a fost scrisă de Alida, Rollo, Alexandru Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, versurile de Alida, Rollo, iar producția a fost realizată de Alexandru Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac.

 

Pentru videoclip, Antonia a colaborat cu NGM Creative, regizor Bogdan Păun, DoP Alex Mureșan, producția video Loops Production.

 

,,Vara începe cu piesa <<Late Night Feelings>> și sunt fericită să aduc energie fanilor mei. Rămâneți la curent, vara este lungă și am multe surprize pentru voi “, a spus Antonia.

 

În acest an, Antonia a lansat “Dududum” cu florianrus, o melodie de dragoste care a câștigat inimile publicului. În același timp, a fost unul dintre personajele principale ale producției românești “Haita de acțiune”, o comedie scrisă și regizată de Vali Dobrogeanu, în care actrița a jucat rolul unui ofițer de poliție alături de Matei Dima ( BRomania ), Alex Bogdan, Anca Dinicu, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, Iancu Sterp, Elena Chiriac și Alex Delea.

Written by: alin

Rate it

Previous post

STIRI

Sweet FM Proud to be part of NEVERSEA

Sweet FM este partener NEVERSEA. Punem la bataie invitatii la festivalul verii. In fiecare zi ascultatorii nostri pot castiga invitatii duble la NEVERSEA Ce trebuie sa faci? TRIMITE MESAJ LA 0790 132 131 CU NUMELE TAU SI TEXTUL "VREAU LA NEVERSEA" POTI CASTIGA O INVITATIE DUBLA LA FESTIVALUL VERII NEVERSEA 6-9 IULIE CONSTANTA ROMANIA SWEET FM - PROUD TO BE PART OF NEVERSEA

todayMay 23, 2023 17

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%