STIRI

Misha Miller: Artista cu cea mai difuzată piesă la radio în vara aceasta

todaySeptember 28, 2023 72

Background
share close

În timp ce vara își făcea simțită prezența, melodiile Mishei Miller au devenit coloana sonoră a sezonului. Cu hit-ul său Un minut, Misha Miller a ajuns în vârfurile topurilor de difuzare radio, cucerind ascultătorii cu binecunoscutul “Inima mea…”

Piesa s-a clasat pe primul loc în Media Forest cu cele mai multe difuzări la radio, iar numele Misha Miller a devenit printre preferatele  publicului larg la doar 6 luni de la lansare.

“Sunt extrem de fericită și recunoscătoare, vreau să mulțumesc tuturor celor care au făcut acest lucru posibil: radiouri, DJ, echipei mele. Dar cel mai important, vreau să le mulțumesc oamenilor ca au primit această piesa atât de cald. Abia aștept să împărtășesc cu voi piesele la care am lucrat în ultima perioadă.” a declarat Misha.

Melodia sa, Un minut, a fost o adevărată explozie, atrăgând peste 500.000 de vizualizări în prima săptămână, a fost în trending YouTube și a ocupat locul 1 în Shazam România. În topul Media Forest, piesa a fost pe primul loc timp de 7 săptămâni, ajungând la un număr de 2900 difuzări – cele mai multe difuzări din trimestrul 2.

Misha Miller a pregătit deja următoarea sa lansare, tot o piesă în română care promite să devină următorul hit. Lansarea este plănuită pentru această toamnă.

Written by: alin

Rate it

Previous post

STIRI

ANTONIA începe petrecerea cu “Late Night Feelings”

Vara este aproape aici, iar petrecerile vor contura o atmosferă de neuitat, atunci când sunt însoțite de muzică bună. Antonia prezintă “Late Night Feelings”, o piesă de dans, cu un tempo alert, însoțită de un videoclip colorat, fun și dinamic. Piesa a fost scrisă de Alida, Rollo, Alexandru Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, versurile de Alida, Rollo, iar producția a fost realizată de Alexandru Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac.   […]

todayMay 31, 2023 11 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%